Nederlandse Mahjong Bond

Wie lid wordt van de Gouden Draak, is automatisch lid van de Nederlandse Mahjong Bond. Dat lidmaatschap biedt tal van voordelen.

Ook voor jou!

Of je nu recreant bent of competitiespeler, als lid van de mahjongbond kun je meedoen aan elk toernooi dat in samenwerking met de bond wordt georganiseerd. Iedere maand is er ergens in Nederland wel een toernooi. Daarnaast wordt je ook op de hoogte gehouden van open toernooien in het buitenland.

Toernooien in binnenland…

In Nederland vinden overal toernooien plaats. In Amsterdam, Rotterdam, in de Achterhoek, Brabant, noem maar op. Je kunt je als competitiespeler inschrijven en zodoende trachten zo hoog mogelijk op de landelijke ranglijst te komen. Ook je kunt als recreant spelen, om alvast te sfeer te proeven en niet meteen de sterkste tegenstanders te ontmoeten.

…en in buitenland.

Ook in het buitenland worden toernooien gehouden, en daar ben je als lid van de mahjongbond meer dan welkom. De Europese Mahjong Associatie (klik links in het menu op 'Europese bond') coördineert de internationale activiteiten.

Ook andere spelregels

Bij de Gouden Draak spelen we de Mahjong Competitie Regels. Maar de bond heeft ook toernooien met andere spelregels op zijn agenda staan. Onder meer het Japanse riichimahjong wordt steeds populairder.

Website van de Nederlandse Mahjong Bond >

Onze competitie

Stand: Annet heeft de halfjaar prijs van de tweede helft van 2019 gewonnen! Menno was de winnaar van het eerste half jaar van 2019.

Lees meer…

Uitslagen: Twee keer per maand wordt competitie gespeeld. De uitslagen staan per avond en per maand hier weergegeven

Lees meer…

Agenda: wanneer spelen wij in 2020 bij Restaurant Groenewoud en Zyp25?

Lees meer…

Voorzitter Robert Rijnders van de Mahjong Bond

:.

Een bij de bond aangesloten club dient uit minimaal 4 leden te bestaan.