Europese Mahjong Associatie

Net als tal van andere Europese mahjongorganisaties is de Nederlandse Mahjong Bond aangesloten bij de Europese Mahjong Associatie (EMA). De EMA coördineert de internationale activiteiten, houdt een agenda bij van toernooien die gelden voor de internationale mahjongranglijsten en zorgt ervoor dat er om de twee jaar een Open Europees Mahjong Kampioenschap wordt gehouden. Open, zodat er ook Chinese en Japanse mahjongers kunnen meedoen. Zij zijn de sterkste spelers ter wereld - hoewel de Europeanen op het laatste WK de Japanners al voorbij gingen…

Ook voor jou!

Iedere Nederlandse competitiespeler kan zich opgeven voor kwalificatie voor het Europees en/of wereldkampioenschap. Verschillende spelers van de Gouden Draak hebben aan deze toernooien meegedaan..

Gratis & voor niets

Aan het lidmaatschap van de EMA zijn geen kosten verbonden. Wie lid is van de Gouden Draak, is ook lid van de Nederlandse mahjongbond en dus van de EMA.

Tot ziens in… Parijs?

Wie weet zien we je dus straks op het Open Frans kampioenschap in Parijs, het Open Deens kampioenschap in Kopenhagen, het Open Russisch in Moskou, of…

Website van de EMA >

Onze competitie

Stand: Annet heeft de halfjaar prijs van de tweede helft van 2019 gewonnen! Menno was de winnaar van het eerste half jaar van 2019.

Lees meer…

Uitslagen: Twee keer per maand wordt competitie gespeeld. De uitslagen staan per avond en per maand hier weergegeven

Lees meer…

Agenda: wanneer spelen wij in 2020 bij Restaurant Groenewoud en Zyp25?

Lees meer…

Voorzitter Robert Rijnders van de Mahjong Bond

Een bij de bond aangesloten club dient uit minimaal 4 leden te bestaan.